• Beschikbaar in alle talen
  • Streng selectieproces
  • Ervaren bookingsmanagers

Voice-over in Nederland

Voor het opnemen van de beste voice-over van Nederland moet u bij MultiVoice in Hilversum zijn. We bieden onze klanten uitsluitend stemmen van topniveau aan. Wij bemiddelen niet alleen maar tussen stemacteurs en opdrachtgevers, maar hebben ook alle noodzakelijke techniek en expertise in huis waardoor het intern opnemen van een voice-over in Nederland professioneel wordt afgehandeld. Daarnaast denken we graag met onze opdrachtgevers mee om gezamenlijk het beste resultaat op het vlak van audio of video af te leveren.

Schakel de beste voice-over van Nederland in voor uw project

Onze firma levert al tientallen jaren ervaren stemmen voor allerlei verschillende audio- en videoproducties in binnenland én buitenland. De reden waarom we het zo lang vol hebben gehouden, heeft vooral te maken met de hoge kwaliteit die we onze klanten leveren. Wilt u dat wij een voice-over opnemen in Nederland met de stemacteur die het meest geschikt is voor uw project? Daar helpen we u graag bij. Het opnemen van een voice-over wordt op een uiterst professionele manier voor u afgehandeld, bij voorkeur in een korte tijd.  Talloze opdrachtgevers op het vlak van radio, televisie en reclame, vertrouwen mede om die reden al vele jaren op de dienstverlening van MultiVoice.

Vraag ons om hulp bij het opnemen van een voice-over

Wilt u weten wie de beste voice-over is voor uw project van Nederland? Luister dan naar een aantal van onze passende stemdemo's. Als u een keuze hebt gemaakt, boeken wij zo snel mogelijk de betreffende stemacteur(s) voor u in, zodat we snel aan de slag kunnen met het opnemen van de voice-over. We zijn ervan overtuigd dat u meer dan tevreden zult zijn over de kwaliteit en service die wij u bieden. Wilt u meer informatie over de brede waaier aan nationale én internationale mogelijkheden die we u op het vlak van audio- en videoproducties kunnen bieden? Neem dan contact met ons op via +31-(0) 35 672 60 60 of info@multi-voice.nl.

Bekijk ook eens:

Stemacteur bureau | Stem agency | Voice-over agency

Neem vrijblijvend contact met ons op:
+31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl