• Beschikbaar in alle talen
  • Streng selectieproces
  • Ervaren bookingsmanagers

Voice-over voor een bedrijfsvideo

Met een vakkundige voice-over voor uw bedrijfsvideo maakt u écht indruk! MultiVoice in Hilversum levert al tientallen jaren ervaren stemmen voor de meest uiteenlopende audio- en videoproducties in Nederland én het buitenland. Deze internationale aanpak zorgt er mede voor dat we uw bedrijfsvideo kunnen koppelen aan een binnenlandse of buitenlandse voice-over die de taal spreekt van het land waarmee u zaken wilt doen.

Een overtuigende voice-over voor uw bedrijfsvideo

Ongeacht of u ons voor een Nederlandstalige productie inzet of behoefte heeft aan een spreekstem in een andere taal, u rekent bij MultiVoice altijd op topkwaliteit. Onze jarenlange ervaring heeft ons onder meer geleerd dat een voice-over voor een bedrijfsvideo aan bepaalde criteria moet voldoen. Naast een kwalitatief goede stem is het bijvoorbeeld ook erg belangrijk dat de informatie over uw bedrijf geloofwaardig en serieus op de kijker overkomt. Wij hanteren een intern selectiebeleid om een zo goed mogelijke match te creëren tussen de stem van de voice-over en uw bedrijfsvideo. Na de eerste voorselectie presenteren we een aantal stemdemo's, die volgens ons het best bij het videomateriaal passen. U maakt vervolgens een definitieve keuze voor de stem die de voice-over van uw bedrijfsvideo gaat uitvoeren.

Schakel ons in voor een professionele aanpak

Maak tijdens een persoonlijk gesprek kennis met onze professionele aanpak om bedrijfsvideo's van een hoogwaardige voice-over te voorzien. Neem hiervoor contact met ons op! Bel naar +31-(0) 35 672 60 60 of stuur een e-mail naar info@multi-voice.nl.

Anderen bekeken ook:

Internationale voice-over | Voice-over Nederland | Voice-over reclames

Neem vrijblijvend contact met ons op:
+31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl