• Beschikbaar in alle talen
  • Streng selectieproces
  • Ervaren bookingsmanagers
Als u op zoek bent naar een servicegericht stemmenbureau dat zowel nationaal als internationaal georiënteerd is, dan staat MultiVoice in Hilversum voor u paraat. We timmeren als nationaal én internationaal stemmenbureau namelijk al sinds 1978 aan de weg en hebben door de jaren heen een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Dit heeft voor u als voordeel dat we serieus met u meedenken over de aanpak van al uw projecten, zodat we gezamenlijk een resultaat van topniveau creëren. Een ander voordeel van het inhuren van een stemmenbureau voor uw Nederlandse of buitenlandse klus, is dat u zelf niet op zoek hoeft te gaan naar stemmen. Dit hebben wij al voor u gedaan, zodat u op onze demo's enkel de beste Nederlandse en buitenlandse stemacteurs hoort.

Het stemmenbureau waar professionele stemmen kind aan huis zijn

Omdat we vinden dat alleen het beste goed genoeg is voor onze klanten, treft u uitsluitend stemmen op internationaal topniveau aan in het aanbod van ons stemmenbureau. Als u een aantal van onze stemdemo's beluistert, dan is de kans groot dat u stemmen herkent die u al vele jaren op radio en televisie hoort. De voice-overs en stemacteurs van ons internationale stemmenbureau zijn multi-inzetbaar. Ze spreken onder meer begeleidende teksten in voor uw documentaire of bedrijfsfilm, maar zijn ook prima in staat om professionele commercials voor uw onderneming te voorzien van audio. Naast Nederlandse stemacteurs, kunt u bij ons ook terecht voor acteurs die de volgende talen spreken:

Schakel ons internationaal stemmenbureau in

Omdat we naast Nederlands ook als internationaal stemmenbureau actief zijn, produceren we audio in letterlijk elke gewenste taal voor u. Dat bij ons binnenlandse én buitenlandse aanbod het kwaliteitsniveau hoog is, spreekt uiteraard voor zich. Nieuwsgierig geworden naar de diensten en stemmen van MultiVoice? Neem dan nu contact met ons via +31-(0) 35 672 60 60 of info@multi-voice.nl voor meer informatie.

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op:
+31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl