• Beschikbaar in alle talen
  • Streng selectieproces
  • Ervaren bookingsmanagers

Laat u de teksten voor uw audio- en videoproducties door ervaren stemmen inspreken, dan rekent u op een professioneel eindresultaat. Om dat doel te bereiken, is het natuurlijk wel belangrijk dat u met voice-overs of stemacteurs in zee gaat die aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het vlak van stemmen inspreken zorgen we gegarandeerd voor een topresultaat.

Laat uw productie door professionele stemmen inspreken

Naast ons professionele aanbod aan Nederlandse en Vlaamse stemmen, bieden we u ook de mogelijkheid om tal van buitenlandse stemmen in te zetten voor uw audio- en videoproducties. We laten op uw verzoek bijvoorbeeld bedrijfsfilms of commercials met Engelse, Franse of Duitse stemmen inspreken. Sterker nog, we kunnen u professionele spreekstemmen in letterlijk elke buitenlandse taal leveren. En ook bij ons internationale aanbod rekent u natuurlijk op een resultaat van hoge kwaliteit.

Ontdek de perfecte match aan de hand van een stemdemo

MultiVoice in Hilversum biedt u altijd de juiste match, ongeacht het soort productie waar u voice-overs of stemacteurs voor nodig heeft. Onze bookingsmanagers laten u graag een aantal passende stemdemo's horen zodat u een goede indruk krijgt welke stemmen voor het inspreken het meest geschikt zijn. Neem contact met ons op via +31-(0) 35 672 60 60 of info@multi-voice.nl om de mogelijkheden door te spreken.

Bekijk ook eens:

Stemmenbureau | Stem agency | Voice-over reclames

Neem vrijblijvend contact met ons op:
+31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl