• Beschikbaar in alle talen
  • Streng selectieproces
  • Ervaren bookingsmanagers

De perfecte stem bij ons castingbureau

Voor een audio- of videoproductie wilt u de perfecte stem vinden bij een castingbureau, maar u wilt zelf niet te veel tijd kwijt zijn aan de casting. Dan schakelt u de stemspecialisten van castingbureau MultiVoice uit Hilversum in! Dankzij onze doorlopende zoektocht naar kwalitatief sterke stemmen hebben wij een ruim portfolio met voice-overs en stemacteurs die bij allerlei verschillende producties ingezet worden. Dankzij onze strenge selectie tijdens de stemmencasting weet u zeker dat u een echte professional inschakelt. Wat kunnen wij als castingbureau betekenen in uw zoektocht naar de perfecte stem?

Test welke stem van ons castingbureau bij uw productie past

Al tijdens de stemmencasting kijken we tijdens een uitgebreide stemmentest hoe we een stemacteur in kunnen zetten. Bij ons castingbureau testen we tijdens de casting iedere stem op uiteenlopende vaardigheden die betrekking hebben op het voorlezen van teksten. Is er voldoende inlevingsvermogen aanwezig? Is de stem helder en duidelijk tijdens de casting? Wordt overal en altijd de juiste klemtoon gebruikt? Dit zijn maar enkele zaken waar wij tijdens de stemmencasting op letten. Daarnaast zijn we natuurlijk ook op zoek naar specifieke, individuele stemvaardigheden die perfect bij uw audio- of videoproductie passen. Periodiek beluisteren we tijdens een speciale sessie alle nieuwe castingsessies af, waarna we bepalen wie wat ons betreft wel of niet de eindstreep heeft gehaald.

Vraag een stemmencasting aan voor uw productie

We stellen hoge eisen aan stemmen bij castingbureau MultiVoice uit Hilversum. In de praktijk betekent dit dat de casting voor de perfecte stem snel kan vorderen, zodat u voorspoedig uw productie afrondt. Wilt u meer informatie over de stemmencasting die wij uitvoeren? Neem dan contact met ons op! Bel naar +31-(0) 35 672 60 60 of stuur een e-mail naar info@multi-voice.nl.

Bekijk ook eens:

Internationale voice-over | Stemmen inspreken | Stemacteur bureau

Neem vrijblijvend contact met ons op:
+31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl