• Beschikbaar in alle talen
  • Streng selectieproces
  • Ervaren bookingsmanagers

Als u met uw audio- of videoproductie een Spaans publiek wilt bereiken, doet u er goed aan een Spaanse voice-over in te schakelen. Bij MultiVoice uit Hilversum kiest u uit een divers aanbod aan ervaren stemmen dé stem die past bij uw project. Bovendien leveren wij enkel topkwaliteit, daarom worden alle stemacteurs die zich bij ons aanmelden eerst uitgebreid getest.

Een Spaanse voice-over inhuren voor uw audio- of video-project

Dankzij onze uitgebreide stemtest, werken wij enkel met professionele en ervaren voice-overstemmen. Wij controleren of alle Spaanse en Portugese stemacteurs en -actrices aan onze strenge eisen voldoen, voordat ze een voice-over voor ons mogen uitvoeren. Tijdens de stemmencasting van ons castingbureau worden alle voice-overs beoordeeld op uiteenlopende vaardigheden, terwijl ze teksten voorlezen. Wij oordelen onder andere over de volgende punten:

  • Het inlevingsvermogen
  • Een helder en duidelijke stem
  • Gebruik van de juiste klemtoon

Meen contact op voor een professionele voice-over

Heeft u bepaalde eisen voor de Spaanse of Duitse stem van uw voice-over? Geef ze aan ons door en wij laten u een aantal stemdemo's luisteren die volgens ons geschikt zijn voor uw project. U neemt contact met ons op door ons te bellen op +31-(0) 35 672 60 60 of u stuurt een e-mail naar info@multi-voice.nl. Wij geven u graag meer informatie over onze diensten.   
Neem vrijblijvend contact met ons op:
+31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl