• Beschikbaar in alle talen
  • Streng selectieproces
  • Ervaren bookingsmanagers
Zoekt u een kwalitatieve Italiaanse voice-over? Bij MultiVoice uit Hilversum vindt u voice-overs voor verschillende talen. U bent er bij dit castingbureau van verzekerd dat u professionele en ervaren stemacteurs vindt die passen bij uw project. In ons portfolio vindt u stemdemo's van stemacteurs geschikt voor iedere toepassing.

Een Italiaanse voice-over inschakelen voor verschillende doeleinden

Waar heeft u een Italiaanse voice-over voor nodig? Wilt u een enerverende stem gebruiken voor uw reclame? Zoekt u iemand met rustige stem voor uw bedrijfsvideo? Wij hebben in ons stemmenaanbod voor allerlei toepassingen een geschikte Italiaanse of Portugese stem. De beheersing van verschillende spreekstijlen is dan ook een van de punten waar wij op beoordelen wanneer een stemacteur zich bij ons aanmeldt. Verder testen we het inlevingsvermogen, de veelzijdigheid en het redactioneel inzicht van de acteur.

Kies uw favoriet uit onze stemdemo's

Nadat u aan ons uw richtlijnen voor een Italiaanse voice-over heeft doorgegeven, gaan wij in ons portfolio aan stemmen opzoek naar stemdemo's die geschikt zijn voor uw project. Na het beluisteren van deze demo's kiest u uw favoriet, waarna wij deze stemacteur(s) voor u inplannen. Voor meer informatie over bijvoorbeeld een Poolse voice-over, neemt u eenvoudig contact met ons op door te e-mailen naar info@multi-voice.nl of te bellen naar +31-(0) 35 672 60 60.   
Neem vrijblijvend contact met ons op:
+31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl