• Beschikbaar in alle talen
  • Streng selectieproces
  • Ervaren bookingsmanagers

Een kwalitatieve internationale voice-over zorgt ervoor dat u met uw videoproducties ook buiten de Nederlandse landsgrenzen een professionele indruk maakt. MultiVoice in Hilversum biedt u in dat kader ervaren spreekstemmen in elke gewenste taal. Wij zijn al sinds 1978 actief en hebben zodoende kennis en ervaring opgedaan om u in iedere binnen- of buitenlandse opdracht voor een voice-over te begeleiden. Zo nemen wij het selectieproces voor onze rekening. Wij leggen alle nieuwe stemacteurs voor aan een stemtest, zodat we enkel de beste voice-overs voor uw buitenlandse voice-over overhouden.

Gegarandeerd een professionele internationale voice-over

Tijdens het inspreken van uw internationale bedrijfsfilm, documentaire of commercial worden onze voice-overs altijd deskundig begeleid door een professionele regisseur. Op die manier kunt u er absoluut zeker van zijn dat de door u gewenste audio klinkt zoals het moet klinken: hoogwaardig en kraakhelder. Om onze binnen- of buitenlandse opdrachtgevers een kwalitatief perfecte internationale voice-over te bieden in het Engels, hanteren we een streng selectiebeleid. In de meeste gevallen heeft een buitenlandse voice-over van stemmenbureau MultiVoice al jarenlang zijn of haar sporen verdiend. Het kan dus zijn dat uw teksten in een buitenlandse taal zoals Duits door een lokale, professionele voice-over worden ingesproken.

Maak zelf een keuze uit de beste stemdemo's

Dankzij onze jarenlange ervaring begrijpen we snel welke internationale voice-over het best bij uw project past. Onze bookingsmanagers presenteren u dan ook gegarandeerd de beste stemdemo's voor uw audio- en videoproducties. Neem vandaag nog contact met ons op via +31-(0) 35 672 60 60 of info@multi-voice.nl om kennis te maken met ons aanbod aan stemmen voor een buitenlandse voice-over in alle talen.

Neem vrijblijvend contact met ons op:
+31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl