• Beschikbaar in alle talen
  • Streng selectieproces
  • Ervaren bookingsmanagers

MultiVoice in Hilversum is al vele tientallen jaren dé toonaangevende voice-over agency in Nederland. Die toppositie hebben we mede te danken aan het grote aantal professionele stemacteurs waar we mee samenwerken. Daarnaast staan we bekend om onze servicegerichte aanpak. We denken graag met onze klanten mee om samen tot het beste eindresultaat te kunnen komen. Als gerenommeerde voice agency staan we garant voor een hoog kwaliteitsniveau waar we trots op zijn.

Kwaliteit staat altijd voorop bij onze voice-over agency

Om die hoge kwaliteit te behouden, zijn we erg selectief in de stemmen die we aan ons portfolio toevoegen. Niet elke stemacteur of voice-over die zich bij onze voice agency aanmeldt, voldoet wat dat betreft aan onze strenge eisen. Om goed het kaf van het koren te scheiden, moeten alle kandidaten eerst een stemcasting bij ons voice-over agency doorlopen. Tijdens deze stemtest checken we de verschillende capaciteiten van de kandidaat. Doorstaat hij of zij deze test met goed gevolg? Dan gaan we kijken wat deze stemacteur toevoegt aan het stemmenaanbod van onze voice agency.

Maak een keuze uit ons brede aanbod aan professionele stemmen

Deze uiterst selectieve aanpak heeft voor u het prettige gevolg dat u bij ons voice agency volop keuze heeft uit professionele stemmen. Zo bent u verzekerd van een efficiënte samenwerking met de acteur/actrice die de voice-over doet. Dat geldt overigens niet alleen voor de Nederlandse en Vlaamse stemacteurs en voice-overs van onze voice agency, maar ook voor ons internationale aanbod. Wilt u meer informatie over onze diensten ontvangen? Bel dan naar +31-(0) 35 672 60 60 of stuur een e-mail naar info@multi-voice.nl.

Ook interessant:

Professionele voice-over | Stem castingbureau | Voice-overs in alle talen

Neem vrijblijvend contact met ons op:
+31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl