• Beschikbaar in alle talen
  • Streng selectieproces
  • Ervaren bookingsmanagers
Met een Engelse voice-over in uw audio- of videoproductie bereikt u een wereldwijd publiek! U kunt terecht bij MultiVoice uit Hilversum als u een professionele Engelse stem-acteur zoekt die u helpt bij het inspreken van uw gewenste tekst. Onze ervaren bookingsmanagers denken graag met u mee, zodat u het beste eindresultaat behaalt met een project van hoge kwaliteit.

Uw Engelse voice-over is een echte professional

Voordat stemacteurs voor ons aan de slag mogen, worden ze onderworpen aan een strenge selectieprocedure. Uw Engelse voice-over is beoordeeld op hun veelzijdigheid en beheersing van alle spreekstijlen. Ook oordelen we over het redactioneel inzicht en het inlevingsvermogen van de stemacteur. U vindt bij ons niet alleen voice-overs voor het Engels, maar voor alle talen. U heeft de mogelijkheid om bij ons stemacteurs te vinden voor onder andere:

Beluister onze stemdemo's

Wilt u uw audioproject uitvoeren met een Engelse voice-over? Bij ons castingbureau hebben wij geschikte voice-overs voor iedere productie! Geef bij ons aan welke specificaties uw voice-over nodig heeft en wij laten u een aantal passende stemdemo's horen. U kiest vervolgens zelf de stemacteur(s) voor uw project. Neem contact met ons op voor vakkundig advies of meer informatie door een e-mail te sturen naar info@multi-voice.nl of bel ons op +31-(0) 35 672 60 60.  
Neem vrijblijvend contact met ons op:
+31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl