• Beschikbaar in alle talen
  • Streng selectieproces
  • Ervaren bookingsmanagers

Vind een stemacteur bij ons castingbureau

MultiVoice in Hilversum is hét castingbureau waar u binnen een groot portfolio aan stemmen de perfecte stemacteur gaat vinden voor het inspreken van uw audio- en videoproducties. De standaard die ons castingbureau voor stemmen hanteert is namelijk erg hoog. Dat is natuurlijk niet zo vreemd! Talloze prominente klanten op het vlak van radio, tv en reclame maken tenslotte geregeld gebruik van de stemacteurs die we bij ons bureau in het portfolio hebben staan. Dat doen ze omdat ze zeker weten dat elke stemacteur van castingbureau MultiVoice in staat is om subliem werk af te leveren.

Vind bij ons castingbureau een stemacteur van topniveau

Wij kunnen onze klanten een hoge kwaliteitsstandaard garanderen. Dit komt doordat we als castingbureau een stemacteur pas aan ons stemmenbestand toevoegen, als gebleken is dat hij of zij ook echt aan de gewenste kwaliteit kan voldoen. Als een nieuwe stemacteur ons bureau benadert voor aanmelding, verwijzen we hem of haar altijd eerst door naar onze stemtest. Tijdens dit soort tests checkt een medewerker van ons castingbureau de stemmen van de acteurs op onder meer helderheid, leesvaardigheid en intonatie. Uiteraard wordt van de volledige test een audio-opname gemaakt, die vervolgens deel uitmaakt van een interne periodieke luistersessie bij MultiVoice. Tijdens deze sessie bepalen we dan wie wel en wie niet in aanmerking komt voor een daadwerkelijk intakegesprek voor uw klus.

Schakel de beste stemmen van ons castingbureau in

Stemmen die multi-inzetbaar zijn voor onze opdrachtgevers zijn altijd gewenst bij ons castingbureau; daarom geven we iedere stemacteur graag een kans tijdens te stemtest. Bent u op zoek naar een goede stemacteur en wilt u een castingbureau inzetten om de perfecte match te vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31-(0) 35 672 60 60 of stuur een e-mail naar info@multi-voice.nl voor meer informatie.

Ook interessant:

Professionele voice-over | Internationale voice-over | Voice-over reclames

Neem vrijblijvend contact met ons op:
+31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl